Oud collega’s aan het woord

Referenties

Ik heb het geluk gehad met enkele hele leuke collega’s te werken. Gelukkig waren ze ook best wel blij met mij :). Daarom hebben ze hun ervaring opgeschreven en gedeeld!

Next level! Dat is altijd waar Sjardo naar streeft. Zijn honger naar het optimaliseren en creëren van online oplossingen maakt Sjardo een teamlid die goud waard is binnen elk team. Een developer met een scherp oog voor UX en een goed gevoel voor marketing, waardoor hij soepel kan communiceren met klanten en collega’s van elke afdeling. Altijd op zoek naar de nieuwste trends en feiten op zijn vakgebied, die hij graag deelt met de mensen om zich heen. Daarom deze warme aanbeveling voor Sjardo!

Dennnis van der Locht Marketing director bij Bureau VET

Ik heb enkele jaren met Sjardo mogen samenwerken toen we allebei in dienst waren bij Bureau Vet. Sjardo als front-end developer en ik als marketeer. Sjardo was als front-end developer altijd al op zoek naar het leveren van meer kwaliteit aan de ene kant en meer efficiëntie in de uitvoering aan de andere kant. Soms weliswaar een tikkeltje kritisch, maar nooit te beroerd om toch even naar je verhaal te luisteren. Wanneer hij een aanbeveling deed (en nog altijd doet) dan kon je er eigenlijk standaard van op aan dat hij hier goed over had nagedacht en zorgvuldig onderzoek naar had gedaan. Ook in de jaren na onze samenwerking bij Bureau Vet, waarna we ieder onze eigen weg zijn gegaan, zijn we altijd contact blijven houden. Bijna wekelijks deelt Sjardo wel een interessant blogartikel of handig weetje vanuit zijn vakgebied. Daaruit blijkt wel dat hij erg bevlogen en gedreven is. En wanneer ik een vraag heb over technische website-zaken waar ik niet al te veel verstand van heb, dan kan ik altijd een beroep op hem doen!

Sjardo heeft door de jaren heen veel kennis en ervaring opgedaan, zowel bij Bureau Vet als bij Yoast, en dat zie je terug in de kwaliteit van zijn werk en zijn adviezen. Zijn adviezen zijn door de jaren heen steeds beter aan gaan sluiten bij de behoeften van degene die hij adviseert. Waar hij vroeger, zoals vrijwel alle front-end developers, nog wel eens vanuit de techniek of de tool dacht, stelt hij nu echt de vraagsteller – of klant – centraal. Zo krijg je van hem altijd een eerlijk en passend advies, waar je ook echt iets mee kunt. Sjardo weet erg goed de weg in o.a. conversie-optimalisatie vraagstukken en WordPress-land en kan zijn oplossing ook goed overbrengen, zonder daar allerlei ingewikkelde vaktermen en onnodige elementen bij te halen. Kortom, Sjardo is een prettige persoon om mee samen te werken, altijd bereid om te helpen en een echte professional die wel degelijk zijn vak verstaat!

Rowena van de Vossenberg Senior online (brand) marketeer

Na een afstudeerproject bij bureau Vet heeft Sjardo zich binnen 2 jaar opgewerkt tot het hart van de techniek bij Bureau Vet. Zijn kennis en kunde met betrekking tot websites is hoog en zijn nauwkeurigheid en discipline zorgt ervoor dat er elke keer weer een succesvolle en onderscheidende website wordt gerealiseerd. Sjardo is een sleutelpersoon binnen Bureau Vet en is daarnaast ook een grootmeester in het verbeteren van websites, o.a. door het implementeren van de laatste technieken en trends.